Trugetur til Templane

10. februar kl. 10:00 - 13:00
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Fjordane (se kart)

Søndag 10. februar blir det trugetur, alternativt fottur ved lite snø, til Templane. Oppmøte ved Bunnpris Lavik, avreise kl. 10.00. Vi legg opp til samkøyring i privatbilar til parkeringsplassen ved Bjørkehaug på Lavikdalen. Avgang derifrå ca. kl. 10.20.

Frå parkeringsplassen følgjer vi merka løype til Templane. Etter ein liten pause på toppen, går vi same vegen tilbake.

Vi reknar med å bruke 2 - 2,5 timar på turen avhengig av kor lang pause vi tek på toppen.

Ta med niste og drikke.

Trugetur til Templane