Gavlen

2. juni kl. 09:45
Voksne, Ungdom, Seniorer
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)

Søndag 2. juni tek vi turen til Gavlen på Høyanger sørside. Oppmøte ved Bunnpris Lavik. Vi legg opp til samkøyring i privatbilar og tek ferja som går frå Lavik kl. 10.00.  Når vi kjem i land på Oppedal, køyrer vi vidare til Søreide. Dersom det er snøfritt, køyrer vi Solnipavegen til fjells. Herifrå er det ca. 300 høgdemeter til Gavlen.

Solnipevegen vart bygde i samband med Østerbø kraftverk, og vegen hadde offisiell opning august 2018. Geir Helge Østerbø vil vere med som kjentmann.

Vi reknar med å bruke 3 - 4 timar på turen.

Ta med niste og drikke.

Gavlen