Blåfjellet om Inngardsstølen frå Indre Oppedal

24. august kl. 10:00
Voksne, Ungdom, Seniorer
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)

Laurdag 24. august tek vi turen til Blåfjellet 823 moh som ligg på kommunegrensa mellom Høyanger og Gulen. Oppmøte ved Bunnpris Lavik. Vi legg opp til samkøyring i privatbilar og tek ferja som går frå Lavik kl. 10.00.  Når vi kjem i land på Oppedal, køyrer vi vidare til Indre Oppedal og innover mot Inngardsstølen.

Terje Instefjord vil vere med som kjentmann.

Ta med niste og drikke.

Blåfjellet om Inngardsstølen frå Indre Oppedal