Resultat – Turtrimmen 2020

Trappene i sentrum
Trappene i sentrum Foto: Knut Strømmen

Turtrimmen 2020 har vore avholdt i perioden 25. mars til og med 30. september 2020. Det var lagt ut 55 ulike turpostar av ulik vanskegrad, i Høyanger kommune og tidlegare Balestrand kommune, som kunne registrerast på app’en SjekkUT.

Det er i perioden registrert til saman 1.376 besøk i SjekkUT-app’en. Balabu, dagsturhytta i Balestrand, hadde flest registrerte besøk med 234 innsjekkingar. Synkenhytta, dagsturhytta i Høyanger, hadde 152 innskjekkingar og med ein god andreplass på registrerte besøk.

Alle betalande medlemmer som har registrert besøk på minst 15 ulike turpostar i løpet av perioden, vil få premie. Barn og unge (12 år og yngre) og eldre (67 år og eldre) som er medlemmer, og som har registrert besøk på minst 8 ulike turpostar, vil få premie.

Desse har klart kravet til premiering:

• Hilbjørg Råsberg
  • Oddny Råsberg
  • Åse Marit Bekjorden
  • Tore Nesse
  • Anita Tennefoss
  • May Sirikit Bakke
  • Frank Solvorn
  • Lars Tore Støldal
  • Randi Sviggum Håre

Premie er Tinde sitteunderlag "Veiviser" med brodering "Turtrimmen 2020"

Premie turtrimmen 2020:Tinde sitteunderlag "Veiviser"